Despre atitudinea omului

In general am cateva moduri de discutie pe care le practic (in functie de oamenii din jur si de cat de aproape e deadline-ul).

1. Strategie pe termen lung. De obicei e ori comunicare ori discutie. Comunicare e facuta la bautura cand oamenii sunt interesati de o parere despre viitor (la bautura in general ;-)). Discutie e cand stau cu un anumit set de oameni si verificam idei/strategii de a ajunge undeva. E cel mai placut mod al meu.

2. Executie de termen mediu. Tonul devine putin imperativ (dar inca sunt deschis la sugestii si discutii daca par constructive). De obicei se realizeaza cu oameni care sunt competenti si care isi fac treaba. E munca de rutina usually cu spike-uri de creatie din cand in cand.

3. Executie la termen de criza. Tonul este suficient de imperativ si de obicei se aplica cand lucrurile trebuie facute ieri. Deschiderea este in general doar pentru discutii care rezolva probleme concrete.

Fiecare mod de lucru are avantajele si dezavantajele lui. Nu am idee ce m-a facut sa le enumar dar stiu doar ca asta m-a inspirat: The hierarchy of success.

I think it looks like this:

  1. Attitude
  2. Approach
  3. Goals
  4. Strategy
  5. Tactics
  6. Execution

We spend all our time on execution. Use this word instead of that one. This web host. That color. This material or that frequency of mailing. …

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s